0800 30 22 44

8:00 - 20:00. Безкоштовно

Що не можна їсти при алергії?

Оновлено
apteka24

Офіційна відповідь

від apteka24.ua

Харчові продукти є найбільш частою причиною виникнення алергії у людини. Що не можна їсти при алергії, щоб уникнути небажаних реакцій?

Основні продукти здатні викликати алергію

Часто. Цитрусові, ананаси, морква, полуниця і суниця, малина і ожина, горіхи, мед, гриби, яйця, шоколад, какао, морепродукти і риба.

Рідше. Персики, вишня, картопля, буряк, кукурудза, яловичина, свинина, кролик.

Дуже рідко. Яблука та груші, курага, сливи, зелений горошок, різні сорти капусти, огірки, баранина, кисломолочні продукти.

Джерела

Rash Diagnosis: An update on the diagnosis of allergic rashes / PubMed 

Skin Allergic Drug Reactions: An Update on Pathophysiology, Diagnostic Procedures, and Differential Diagnosis / PubMed 

Aquatic dermatoses / PubMed

pharmacist
Безкоштовний чат з досвідченим фармацевтом

Опишіть симптоми або потрібний препарат — ми допоможемо підібрати його дозування чи аналог, оформимо замовлення з доставкою додому або просто проконсультуємо. Ми — це 28 фармацевтів і 0 ботів.

Так ми завжди будемо з вами на зв'язку і зможемо поспілкуватися в будь-який момент.

Опишіть симптоми або потрібний препарат — ми допоможемо підібрати його дозування чи аналог, оформимо замовлення з доставкою додому або просто проконсультуємо. Ми — це 28 фармацевтів і 0 ботів.

Так ми завжди будемо з вами на зв'язку і зможемо поспілкуватися в будь-який момент.

Онлайн: 08:00 - 21:00, без вихідних