Харчові продукти є найбільш частою причиною виникнення алергії у людини. Що не можна їсти при алергії, щоб уникнути небажаних реакцій?
Часто. Цитрусові, ананаси, морква, полуниця і суниця, малина і ожина, горіхи, мед, гриби, яйця, шоколад, какао, морепродукти і риба.
Рідше. Персики, вишня, картопля, буряк, кукурудза, яловичина, свинина, кролик.
Дуже рідко. Яблука та груші, курага, сливи, зелений горошок, різні сорти капусти, огірки, баранина, кисломолочні продукти.
Rash Diagnosis: An update on the diagnosis of allergic rashes / PubMed
Aquatic dermatoses / PubMed
Опишіть симптоми або потрібний препарат — ми допоможемо підібрати його дозування чи аналог, оформимо замовлення з доставкою додому або просто проконсультуємо. Ми — це 28 фармацевтів і 0 ботів.
Так ми завжди будемо з вами на зв'язку і зможемо поспілкуватися в будь-який момент.
Опишіть симптоми або потрібний препарат — ми допоможемо підібрати його дозування чи аналог, оформимо замовлення з доставкою додому або просто проконсультуємо. Ми — це 28 фармацевтів і 0 ботів.
Так ми завжди будемо з вами на зв'язку і зможемо поспілкуватися в будь-який момент.